Planovi

Na zahtjev naše firme, Ozon d.d. Travnik, napravljena je video prezentacija idejnih rješenja novih projekata na planini Vlašić.
Radi se o savremenim, modernim i funkcionalnim objektima koji svojim izgledom neće odudarati od planinskog ambijenta koji ih okružuje.
U video prezentaciji koju ćemo vam ovom prilikom pokazati uključena su idejna rješenja hotela i restorana „Skakaonica“ sa vidikovcem i šetnicom na Babanovcu, caffe restorani na završnim stanicama ski liftova Babanovac i Markovac, etno selo „ Šantić“ sa kućicama za odmor i vještačkim jezerom, farmom za domaće životinje, igralištem, te još mnoštvom drugih objekata zabavnog i rekreativnog karaktera.

Ovaj vrlo ambiciozan projekat, koji će zahtjevati mnogo rada i finansijskih ulaganja kako bi se realizovao, dokaz je da mi u firmi Ozon d.d. radimo vrlo ozbiljno na tome da Vlašić postane renomirana turistička destinacija u Bosni i Hercegovini, regijonu, ali i šire.
Cilj nam je da Vlašić postane prepoznatljiv brend ove zemlje, koji svojim gostima garantuje samo najbolje.
Ovu odličnu video prezentaciju uradili smo u suradnji sa našim prijateljima iz firme „Makea“ d.o.o. Sarajevo na čelu sa dipl.arch. Damirom Karakašem, kojima se ovom prilikom i zahvaljujemo na vrhunskoj usluzi koju su nam pružili.
U nastavku ćemo na našim web stranicama pratiti realizaciju po fazama ovog, ali i drugih naših projekata. Pratite nas putem weba ili preko facebook-a i saznajte prvi šta je novo na Vlašiću.
Sva prava na idejne projekte su zaštićena i ne smiju se skidati sa naše stranice.

Vaš Ozon d.d. Travnik
A.Dž.